1. Tjek at monitoren står til at vise den rigtige kanal.
  Vigtigt: Først vælg ”info” på fjernbetjeningen og noter hvilken kanal skærmen står til at vise.

  Vælg  ”AV input” eller ”signal” på fjernbetjeningen og klik for at skifte til en anden kanal. Vent et par sekunder. Hvis der heller ikke er billede der, så klik en gang til for at se næste kanal. Hvis der ikke er billede på nogen af kanalerne, stil da skærmen tilbage til den kanal den oprindeligt stod på og gå videre til punkt 2.
 2. Tjek at video player boksen er tændt.
  Der sidder en grøn LED lampe der skal lyse (se billeder øverst), hvis playeren er tændt. Hvis den ikke lyser, tjek at der er tilsluttet strøm til boksen. Hvis der er tilsluttet strøm og kablet sidder korrekt (det er det lille sorte kabel der ligner kablet til en shaver), prøv at trække kablet ud i ca. 10 sekunder og sæt det tilbage igen. Hvis der ikke kommer lys i boksen, noter venligst dette og kontakt os.
 3. Tjek at kablet til skærmen sidder korrekt, både i video player og skærm.
 4. Hvis kabel sidder korrekt og der er lys i den grønne LED, men der stadig  står ”no signal”, prøv at trække kablet ud i ca. 10 sekunder og sæt det tilbage igen.
  Kig på skærmen og se om ”no signal” forsvinder. Hvis det gør, afvent så i ca. 2 minutter og noter om der kommer tal frem i nederste venstre hjørne (f.eks 192.168.1.2).

Hvis der ikke sker ændringer, noter dette og kontakt os.